KOMITEER OG KJØKKENTJENESTE

KOMITEER 

Alle medlemmer skal være med i en komité i løpet av året. Dette er viktig for å fordele ansvarsområder. Det er også en fin måte å bli kjent med andre i koret på. Sosialansvarlig har ansvar for komiteene. Har du ikke satt deg opp på en komité, kan du sende mail til sosial@kormajor.no

MUSIKKOMITÉ:
Repertoaret fastsettes av en egen musikkomité som består av dirigenten samt representanter fra koret. Programmet fastsettes for et halvt år om gangen, og skal være klart før semesterstart i august og januar. Unntaket er juleprogrammet, som fastsettes i løpet av høsten.

Har du innspill til musikkomitéen, kan du sende e-post til noter@kormajor.no

KJØKKENTJENESTE OG KAKEBAKING/FRUKT
PRAKTISK INFO

Kjøkkentjeneste: Til hver korøvelse skal tre medlemmer ha kjøkkentjeneste og ha med noe å spise til pausen. Alle skal ha kjøkkentjeneste en gang i semesteret. De som ikke har skrevet seg opp på listene på de første øvelsene, blir plassert tilfeldig. Du er selv ansvarlig for å bytte med noen andre, dersom den oppsatte datoen ikke passer. Dersom du ikke skal på øvelsen du er satt opp på eller hvis det er feil på listen, gi beskjed til andakts-/listeansvarlig i god tid.

Hva tar jeg med?: De som har kjøkkentjeneste har med seg kake eller frukt (det går helt fint med kjeks også).

Dette stiller koret med: Kaffe, te, filter osv. ligger i en kasse i skapet i mellomgangen mellom kjøkkenet og sakristiet merket «Kor Major». Som regel setter dagis denne fram på kjøkkenet.

OPPGAVER FOR KJØKKENTJENESTEN:

Gå på kjøkkenet og menighetssalen for å gjøre klart ca. klokken 19.00.

Før pausen/kjøkkentjenesten:
1. Ta med noe frukt eller kjeks eller noe annet til korøvelsen
2. Møt den i styret som er ansvarlig for kjøkkentjenesten på kjøkkenet klokken 19
3. Gjør klart
a. Når man bruker skåler, så bruker man de innerst på kjøkkenet
b. Kaffe-/tekannene står i et skap under skålene
i. Når man lager kaffe trakt to ganger av den store kaffetrakteren, bruk en 6-7 måleskjeer med kaffe per liter
ii. Te bruker man å tenke en 2-3-4 kanner med to poser te i hver
c. Kutt opp det dere måtte ha med kniver og fjøler bytter litt plass på kjøkkenet så bare let litt
d. Gjør klart inne i kirkestuen
e. Gå tilbake for info klokken 19.30
4. Hvis det står ting i oppvaskmaskinene tøm disse*

I pausene
1. Hvis det går tomt for vann, te, kaffe og lignende se på klokken om det er vits i å sette på mer

Etter pausen
1. Sett tilbake bord og stoler slik det sto da dere kom
2. Tørk over bord og benker med en fuktig klut
3. Gå ut med søpla, den finner dere på utsiden
4. Sett ting inn i oppvaskmaskinen og sett den på
5. Gå ut å bli med på resten av øvelsen

*Vi har en avtale med MER om å tømme maskinene, og hvis vi bruker de så skal vi sette de på og da er det de som kommer etter oss som tømmer den. Så det er alltid den neste som tømmer en maskin.

OBS! ALLERGIER: Grunnet allergi må ikke ulike frukttyper komme i kontakt med hverandre. Det innebærer at ulike fruktslag må kuttes med forskjellig kniv og kuttes på forskjellige skjærebrett (evt. vask kniven/skjærebrettet), og at de ulike frukttypene må ligge adskilt ved servering.

Vi har for tiden noen kormedlemmer som har alvorlige sitrusallergi. Det er derfor ikke anledning til å ha med sitrusfrukter til pausen.

Takk for hjelpen! 

PS: Gi beskjed til listeansvarlig om det nærmer seg tomt for engangsservise, servietter, kaffe, kaffefilter eller te.